Naked for Andi and friends

tonkath
14,364
For his birthday Andi wanted pics of me showing myself with legs wide apart.
I could not resist and gave him what he desires so much. My fuckholes and titties
But I think this will be my very last album here. At my age....... Men want younger girls... but of course I hope I get a million visitors and thousands of comments telling me to stay on...Sooooo it is all in your wandering hands. I want many visits and comments to stay on......
Posted in: Milf Tags: milf, naked, pussy, tits
Comments (309)
tonkath
Als we eenmaal bzig zijn dan willen we ook genieten van alles wat er is. JE hebt mijn kut zo lekker diep doorgeploegd. Jannie geniet van jouw natte lul die net uit mijn kut komt en me heeft volgespoten. Maar ik wil nog net een tandje meer en kruip op je. JE tog vindt mijn knopje en in no time rijd ik mezelf klaar op je mond en je tonfg en dan ineens.... patsboem kom ik gillend klaar en spuit je helemaal onder. OMG wat hebben we er een zooitje van gemaakt maar wat is dit vreselijk lekker. Ongeremd geil genieten zo met zijn drietjes. we kleven en plakken aan alle kanten maar.... we zijn intens gelukkig en nog lang niet uitgespeeld
Johan43
Natuurlijk gaat dat goed maar ik heb jou kutje heel erg gemist en het zuigt zo lekker op mijn harde lul dat ik snel weer wil komen, ik pomp nu hard tegen je billen en met mijn nagels in je heupen spuit ik je vol.
Ik trek terug en wacht tot je mijn sperma uit je kutje duwt, ik haal mijn hand door je kletsnatte kutje en heb een hand vol lekkers.
Ik klim weer op de bank en pak mijn lul beet gevuld met jou en mijn lekkers, Jannie haar mond gaat al open en met slierten sperma voer ik haar mijn lul.
Gretig slubbert ze het van mijn staaf af, jij pakt me bij mijn haren en legt me op mijn rug op de bank en al snel zit jij met je natte kutje op mijn mond en heb ik Jannie haar kutje in de buurt om te vingeren.
Rustig genieten we nog na als jij in eens spuitend komt in mijn gezicht...
tonkath
je wet niet half hoe heerlijk ik het vind dat je lul weer in mijn kut stoot en je me lekker neukt. Niet alleen Jannie heeft je gemist. J zaad hebben we weer geproefd maar er gaat niets boven een keiharde lul die in mijn natte kut stoot. Dat maakt me kletsnat en megageil. Ook jij hebt het helemaal naar je zin nu je me schaamteloos en lkeer diep neukt. En JAnnie doet mee. Ze streelt je rug en kan ook niet van je balen afblijven. ze voelt dat ze weer hard worden en dat laat ze weten ook. . ze kruiot van achteren over je heen zodat har tieten en harde spenen je rug verwennen. als dat maar goed gaat....
Johan43
Tijd om de rollen om te draaien en jij op je knieën voor de bank, ik speel met mijn lul terwijl jij Jannie begint te likken.
Ik ga weer op de bank staan en voer haar mijn half harde lul, ze weet er wel raad mee en zuigt uit alle macht. Langzaam word ik weer hard en pak haar hoofd beet, ik neuk haar mond diep en wacht dan wat voor ik terug trek.
Water in haar ogen vertellen me genoeg, ze vind het heerlijk.
Als ik eenmaal weer op sterkte ben haal ik hem uit haar mond, stap man de bank af en ga achter je zitten op m'n knieën.
Heel soepel en helemaal schuif ik mijn lul nu bij jou naar binnen pak je heupen en neuk je met lange slagen. Ik voel je hand op mijn zak en je masseert mijn ballen, super stimulerend en geil om te voelen.
tonkath
Jannie is een heel geil meisje en ze weet heel goed wat ze lekker vindt. Niet alleen sperma maar ook samen spelen en samen delen van al het lekkers dat bij sex hoort,Ik geniet als ik je lul die pas gespoten heeft aflikt. Hij is nog heel gevoelig en ik voel de kleine schokjes als mijn tong haar werk doet. Jannie komt naast me zitten met haar benen wijd en haar doorgeneukte kut goed zichtbaar als het sperma is verdeeld. Ze is lekker evredigd maar heeft nog steeds honger. Maak je geen zorgen , we houden je nog wel even bezig. Want wij zijn twee zaad hongerige teefjes die vooral ook hun kutjes lekker doorgeploegd willen hebben.
Johan43
Mijn zaad heeft geen tijd om weg te lopen of ik word aan de kant geduwd door Jannie en ze likt het van je buik en vervolgens je kutje.
Ik stap op de bank terwijl zij druk bezig is en voer mijn lul aan jou, heerlijk dat je mijn staaf beet pakt en ballen en hem in je mond neemt.
Je zuigt super hard om elke laatste druppel sperma van me te kunnen slikken.
Ik word slap en stap van de bank af, Jannie is ook tevreden als ze haar hoofd op tilt vol geluk en sperma.
Zij staat nu ook op en komt naar mij met mijn vingers haal ik sperma van haar gezicht en voer het aan haar, totaal onverwacht zoent ze me en heeft mijn sperma nog in haar mond.
Heerlijk om zo te proeven van mijn lading, na een goede tong zoen gaat ze naar jou en houd je hoofd omhoog.
Ze opende je mond en met haar mond boven de jouwe laat ze het sperma in jou mond lopen.
tonkath
I still think it is my best suit to wear and show it
RichardSM
I always enjoy an attractive older woman and you are no exception, you proudly show your birthday suit girl!
tonkath
oh wat ben je weer heerlijk geil en wat sspuit er weer lekker veel zaad uit je altijd neukgrage lul. Ja Jannie is kletsnat en het soppende geluid van h jou geneukte kut maakte ons alledrie alleen maar geiler. Wat heerlijk dat je haar zo lekker hebt doorgeneukt. Want ze was wat onrustig de laatste tijd. Ze moste je lekkere lul heel erg En nu die onverwachte verassing dat hij zomaar in haar natte kut stootte. Je hebt haar heel blij gemaakt en mij niet minder. Heerlijk dat zaad
Johan43
Ik vermaak me uitstekend, jannie's natte kutje zuigt aan mijn lul en als ik voor me kijk lig jij te genieten. Ik heb goed grip op haar heupen en schuif rustig heen en weer net tot mijn eikel er net niet uit komt.
Haar kutje is zo enorm nat dat ik het hoor soppen, ik ben super hard en wil spuiten.
Met een ferme tik op haar lekkere kont heb ik haar aandacht, ik trek mijn lul uit haar en gebied haar met haar hoofd op je buik te gaan liggen.
Ik schuif op mijn knieën wat dichter bij jou glimmende kutje en trek me klaar.
Mijn eerste schot komt in haar gezicht en de rest op jou buik en kutje.
tonkath
ja Je lul kon in een keer naar binnen zonder problemen. Want Jannie was al nat toen ze hier binnen kwam lopen, De had alleen een zomerjurkje aan met niets eronder en was zodra ze door de poot was al spiernaakt en supergeil. Dat lekker likken maakt het allemaal nog heter en natter. Even was het schrikken dat de onverwacht van achteren werd gepakt en je harde lul in een keer kreeg te verwerken. Maar ohhhhh wat geniet het meisje nu je haar lekker dep neukt en helemaal tegen je aantrekt. Ze duwt haar mond diep op mijn kut en pakt me bij mijn heupen. Zo zit ze helemaal stevig verankerd als jij haar neemt en diep neukt
Johan43
Als ik aankom staat de deur al op een kiertje, ik kleed me uit in de gang en loop de woonkamer binnen. Jij zit onderuit gezakt op de bank en jannie doet zich te goed aan je kutje.
Ik kijk jou aan en jij mij en ik houd mijn vinger voor mijn mond, sssst betekend dat.
Ik trek mijn lul hard en loop heel stil op jullie af, ik ga achter Jannie haar lekkere kont zitten en brutaal richt ik mijn harde lul op haar kutje en duw hem naar binnen.
Ze schrikt en kijkt geschrokken naar jou, nu pak ik haar heupen en trek haar goed op mijn lul, zij buigt haar hoofd weer naar je natte kutje en ik begin haar te neuken.
Russell3
Very sexy
tonkath
thank you for this sound advise
badge
Keep going for as long as YOU enjoy it.
tonkath
you mean...stuffed with cock and cum?
justseven
you need to be filled...xxx
Gary322
With so many comments, you should definitely stay and show a lot more 🔥
tonkath
blijf genieten van mijn naakte lijf , daarom ben ik ook hier
tonkath
je bent hier op deze sie al heel lang, praten en fanaseren over sex is gewoon heel lekker en geil
soloio1987
Misschien loop ik je eens kn t echt tegen t lijf
tonkath
dat is toc heerlijk dat je zo lekker geil wordt van mijn naakte lijf
soloio1987
Ik ben nog nooit zomaar iemand tegengekomen die zoals jij doet naakt is en uit t niks me geil maakt
tonkath
vertel maar, heb je veel ervaring? wa twil je leren?
soloio1987
Als je er voor open staat
soloio1987
Ik denk dat ik heel veel van je lan leren
tonkath
tonkath
ja natuurlijkwil ik je zaad proeven in ijn kut en in mijn mond. heb je de mix van zaad en kutsap wel eens genoten??? mmmmm
soloio1987
Wil je mn zaad ook proeven dan?
tonkath
en mijn tepels lekker worden verwend